Over mij

Over mij

Alicia

Hallo en welkom op mijn plekje op het internet.

Ik ben Alicia, oprichtster van deze blog en geboren op de mooiste dag van 1992, namelijk 11 december. Dat maakt mij op dit moment 23 winters jong. Ik heb bruin haar dat meestal net iets voorbij mijn oren hangt en het zit nooit in het model hoe ik het wil hebben.

Ik ben geboren in het Oosten van Nederland en woon daar nu nog steeds. Ik heb een gezellige familie en ik deel mijn kamer met veel spullen. Mijn zolderkamer is mijn domein en vanuit daar blog ik ook het meest. Het is er altijd rommelig maar wel gezellig en ik kijk er graag een film of ik lees op mijn bed een boek.

Op het moment ben ik eindelijk bezig met mijn opleiding tot historicus. Ik vind historicus veel leuker klinken dan geschiedenis, maar dat studeer ik dus. Het heeft even wat tijd gekost, een omweggetje van zo’n 4 jaar, maar ik doe nu wel de leukste opleiding die er bestaat. Dit betekent dat ik elke dag 3 uur in de trein zit om naar het prachtige Nijmegen te gaan en reken maar dat wel wat momenten om over te schrijven oplevert.

Naast school besteed ik ook nog wat uurtjes in de plaatselijke Plus. Met de gezellige collega’s en bijzondere klanten is elke werkdag weer ontzettend leuk. Ook werk ik in de vakanties bij de thuiszorg en maak ik schoon bij oudere mensen. Juist die contacten met andere mensen of mensen die ik niet zo vaak tegenkom geven mij veel inspiratie om dingen op te schrijven. Gesprekken met anderen vind ik juist het meest interessants.

Schrijven is absoluut iets wat ik graag doe. Op school lopen de meeste onderzoeksopdrachten een beetje uit de hand omdat ik maar niet kan stoppen met het schrijven. Ook hier kan ik soms erg uitvoerig zijn over de zaken die mij bezig houden. Verhalen schrijven is iets wat ik al vanaf groep drie doe. Woorden fascineren me ongelofelijk en ik vind het leuk om te zien hoe makkelijk de woorden in mijn hoofd zich door middel van mijn vingers op het scherm laten verschijnen. Daarnaast vind ik ook de dagboek/column-achtige stukjes leuk om te schrijven en dat zal je dan ook vaak voorbij zien komen.

Naast schrijven vind ik het ontzettend leuk om films te kijken. Ik verzamel quotes en andere mooie uitspraken. Verder luister ik veel muziek zoals Ierse folk, soundtracks van films, Josh Groban, Céline Dion en veel Disneyliedjes. brengt mij op een hele grote hobby: Disney! Ik ben dol op Disney-films, alles wat Disney te maken heeft en ik wil heel graag een keer naar Disneyland! Dat mag toch duidelijk zijn hoe dol ik ben op Disney.

Elke blogpost zal doorspekt zijn van persoonlijke dingen, waar ik van hou en waar ik dol op ben. Of ik waar ik uiteraard zo nodig mijn mening over moet geven. Hoe ik dat gestalte geef op mijn blog kun je lezen bij Over Levensblogger.

Talk to you later,

Alicia

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie