Disclaimer

Disclaimer

Hieronder wil ik even een paar punten duidelijk maken wat betreft mijn blogposts:

– Niets van deze site mag overgenomen worden zonder toestemming van de schrijfster, ondergetekende dus. Afgezien van de quotes aangezien die meesterlijke uitspattingen niet aan mij zelf toebehoren.

– Elk ander artikel heb ik zelf geschreven, is ontsproten uit mijn brein, en dient in die hoedanigheid niet misbruikt te mogen worden. Een verhaal plaatsen van mij onder eigen naam is plagiaat en daarmee strafbaar.

– Het kan zijn dat bekenden zich voelen aangesproken door bepaalde stukken, toch zal ik proberen het nooit zodanig kwetsend of schamend te plaatsen. Het is uiteraard wel het internet. Mocht je naam hebben gebruikt en je wil dat niet? Mail het even, dan zal ik het aanpassen.

– Organisaties waarvoor ik werk of mee werk zijn niet aansprakelijk voor de zaken die ik hier plaats en mogen ook niet als zodanig worden aangemerkt. Daarnaast worden er geen medewerkers/collega’s/cli├źnten/klanten genoemd, bepaalde stukken is vooral een veralgemening, een stereotypering.

– Ik lees veel boeken maar die koop ik allemaal zelf. Ik werk niet samen met bol.com of andere boekenwinkels (hoe graag ik dat ook wil) maar ik link er naar omdat mensen dan het boek kunnen kopen. Ik verdien hier niets aan.

– Graag toestemming te vragen alvorens iets van mijzelf te plaatsen en altijd teruglinken.

Geef een reactie