Over Levensblogger

Over Levensblogger

Sinds mei 2013 is Levensblogger mijn eigen domein. Eerst blogde ik op itsmelife.wordpress maar mijn ideeën over mijn blog werden serieuzer en daar vond ik een compleet eigen webstek ook bij horen. De website was er zo maar een naam, dat werd toch nog wel even lastig. Ik koos uiteindelijk voor Levensblogger, nadat ik een hoop andere namen elimineerde.

Levensblogger zegt het eigenlijk allemaal al. Ik blog over het leven, niet zo filosofisch want het gaat over mijn leven. Niet omdat het zo ongelofelijk interessant is voor iedereen op de wereld, maar omdat ik mijzelf wel interessant vind.

Ik ben dol op schrijven, ik vind reflecteren leuk en door middel van het schrijven op deze blog heb ik de ideale uitlaatklep. Hier plaats ik mijn dagboekstukjes, onder de noemer van columns, om gewoon van mij af te schrijven wat ik meemaak. Ik ben de ultieme dramaqueen en ik probeer door te schrijven het een beetje te relativeren. Ik ben niet bang om mijzelf van een gevoelige, kwetsbare of hele domme kant te laten zien. Als ik iets doms doe of iets waar ik alleen maar van kan leren, ben ik niet de minste om die levenslessen voor mezelf met je te delen.

Levensblogger laat zien wie ik ben. Een persoon met een eigen soort humor, die dolgraag films kijkt, teveel quotes uit haar hoofd kent en het niet kan laten om na te denken over de kleinste dingen die een mens kunnen overkomen. Boeken, films, quotes en mijn dagelijkse beslommeringen zijn dan ook de zaken waarover ik het meest schrijf. Met een boekrecensie, een movie time eens in de zoveel tijd op vrijdagmiddag geef ik ook nog eens mijn mening en probeer ik mensen bepaalde boeken te laten lezen of juist bepaalde films niet te laten kopen. Dat ik zoveel geld uitgeef, wil niet zeggen dat anderen dat moeten doen. 🙂

Ik hou van persoonlijke uitdagingen en bedenk zo nu en dan wel iets om mijzelf bewuster van keuzes te maken. Over geld, over geluk, over school, de keuzes die ieder mens moet maken.

Na 2 jaar bloggen ben ik het absoluut nog niet zat, ik heb heel veel ideeën waarover ik nog wil schrijven en mijn leven biedt ook nog genoeg inspiratie. Ik laat zien wat een doorsnee iemand doet, niet het populairste meisje van de klas, maar wel leuke dame om mee om te gaan.

Als je commentaar, ideeën of andere leuke comments hebt: graag! Je kunt mijn mail vinden via contact en ik zou het ook ontzettend leuk vinden om in contact te komen met nieuwe mensen. Wees niet bang, ik bijt nooit.

Talk to you soon,

Alicia

Geef een reactie